Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

KBN Whatsapp Community

Vanaf 15 december 2023 zal Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) gebruik gaan maken van een Whatsapp Community voor de leden ter vervanging van de huidige BLN-App. KBN wil de mogelijkheid hebben om direct en snel te kunnen communiceren met leden, waarbij de reguliere communicatieuitingen van KBN niet gebruikt kunnen worden of waar niet mee gewacht kan worden. Berichten die in deze community geplaatst zullen gaan worden hebben betrekking op nautische en technische zaken, stremmingen, PJK prijzen en andere spoedberichten. 

We begrijpen dat te veel berichten overweldigend kunnen zijn, maar wees gerust dat we deze Whatsapp Community zorgvuldig zullen gebruiken en dat wij deze community niet zullen overspoelen met berichten. Daarnaast worden er alleen berichten verzonden worden door KBN en kan er niet gereageerd worden.

Bent u, of is uw bedrijf/organisatie lid van Koninklijke Binnenvaart Nederland?

De KBN Whatsapp Community is alléén voor leden. 
Wilt u meer informatie over een lidmaatschap, neem dan contact op:

(Deze vraag is verplicht)

Met welke gegevens bent u bij ons bekend:

Van welke groepen wilt u informatie ontvangen?

(Mogelijk gaan we in de toekomst meer groepen inzetten.)
(Deze vraag is verplicht)

Met deelname en het gebruik van de KBN Whatsapp Community dient u akkoord te gaan met de voorwaarden / het privacyreglement van KBN en van Whatsapp...