Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Registratieformulier voor NVB-tweedaagse op 7 en 8 oktober 2021

Op 7 oktober organiseert de NVB voor NVB-leden de masterclass ‘Welke stappen kan uw haven zetten op het gebied van digitalisering en duurzaamheid voor een toekomstbestendig havenbeleid’?
Na de masterclass volgt de Algemene Ledenvergadering met een afsluitende borrel of diner (afhankelijk van de corona-ontwikkelingen).
U kunt gebruik maken van een hotelovernachting. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Op 8 oktober organiseert de NVB samen met Havenbedrijf Rotterdam het NVB-Jaarcongres 2021 ‘GERS’ voor NVB-leden en genodigden. Naast een inhoudelijk sterk programma met sprekers als minister Cora van Nieuwenhuizen, CEO van Havenbedrijf Rotterdam Allard Castelein zal deze editie een extra feestelijk tintje krijgen vanwege het 25-jarig bestaan van de NVB. NVB-leden en genodigden zijn van harte welkom aan boord van ‘SS Rotterdam’.

U ontvangt direct een bevestiging van uw aan- en/of afmelding(en) op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer uw e-mailadres vóór het verzenden en eventueel uw spamfilter als u niets ontvangt.

Deelnemer
(Deze vraag is verplicht)

U bent / uw organisatie is

(Deze vraag is verplicht)

Uw gegevens

Deze gegevens vragen we om een lijst met deelnemers te kunnen samenstellen en om met u te communiceren over deze bijeenkomst(en) (controleer uw e-mailadres vóór het verzenden). Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt en na de bijeenkomst(en) worden verwijderd.
Masterclass - 7 oktober 2021

Voorafgaand aan de jaarlijkse ledenvergadering organiseert de NVB traditiegetrouw een masterclass. Dit jaar zal deze masterclass in het teken staan van de uitvoering van de strategische agenda van de NVB.

De Nederlandse Vereniging van Binnenhavens nodigt u uit voor de Masterclass ‘Welke stappen kan uw haven zetten op het gebied van digitalisering en duurzaamheid voor een toekomstbestendig havenbeheer?’ op donderdagmiddag 7 oktober 2021 in Rotterdam. Aanmelden is verplicht.

Tijdens de masterclass worden NVB-leden geïnformeerd over de uitvoering van de strategisch geagendeerde thema’s ‘Digitalisering en Binnenhavens’ en ‘Duurzaam en Toekomstbestendig Havenbeleid’. Movares en DGMR zullen een toelichting geven op de definitieve versie van de Handreiking ‘Duurzaam en Toekomstbestendig Havenbeleid’ en bijbehorende instrument waarmee binnenhavens aan de slag kunnen om binnenhavens te verduurzamen. 

Voor nadere informatie klik hier.


Voorwaarden

Uw deelname aan de Masterclass ‘Welke stappen kan uw haven zetten op het gebied van digitalisering en duurzaamheid voor een toekomstbestendig havenbeheer’? is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij no-show of afmelding na 16 september 2021 zijn wij genoodzaakt om onze organisatiekosten in rekening te brengen à € 30,- excl. BTW.

Vervanging door een andere deelnemer uit uw organisatie is kosteloos mogelijk. We stellen het op prijs wanneer u uw wijzigingen uiterlijk 5 oktober doorgeeft door te mailen naar nvb@binnenvaart.nl.

(Deze vraag is verplicht)

Wilt u deelnemen aan de masterclass 'Welke stappen kan uw haven zetten op het gebied van digitalisering en duurzaamheid voor een toekomstbestendig havenbeheer'?

Besloten Algemene Ledenvergadering NVB - 7 oktober

De Nederlandse Vereniging van Binnenhavens nodigt u als NVB-lid uit voor de jaarlijkse besloten Algemene Ledenvergadering op donderdagavond 7 oktober aan boord van ‘SS Rotterdam’ te Rotterdam. Na de ALV biedt de NVB u een diner of borrel (afhankelijk van de corona-ontwikkelingen). Er zijn voldoende kamers gereserveerd aan boord van ‘SS Rotterdam’ zodat u ook aanwezig kunt zijn bij het NVB-Jaarcongres op vrijdag 8 oktober 2021. De kosten voor de overnachting zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden
Uw deelname aan de ALV is gratis.

Uw deelname aan het diner of borrel is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij no-show of afmelding na 16 september 2021 zijn wij genoodzaakt om onze organisatiekosten in rekening te brengen a € 40,- excl. BTW.

Uw overnachting is voor eigen rekening. Bij no-show of afmelding na 16 september 2021, zullen de door het hotel gefactureerde kosten in rekening gebracht worden.

Vervanging door een andere deelnemer uit uw organisatie is mogelijk. Laat ons dan per mail (nvb@binnenvaart.nl) uiterlijk 5 oktober weten wie er namens u aanwezig zal zijn.

(Deze vraag is verplicht)

Besloten ledenvergadering

NVB-Jaarcongres 'GERS' - 8 oktober 2021

Namens de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB), Havenbedrijf Rotterdam nodigen wij u graag uit voor het NVB-Jaarcongres op vrijdag 8 oktober 2021 aan boord van de SS Rotterdam met als thema "GERS". Wilt u zeker zijn van een plaats? Meld u zich dan aan. Aanmelden is verplicht.

Voor nadere informatie klik hier.


Voorwaarden

Uw deelname aan het NVB-Jaarcongres is gratis, maar niet vrijblijvend.

Bij no-show of afmelding na 1 oktober 2021 zijn wij genoodzaakt om onze organisatiekosten in rekening te brengen à € 50,- excl. BTW.

Vervanging door een andere deelnemer uit uw organisatie is mogelijk. Laat ons dan per mail (nvb@binnenvaart.nl) uiterlijk 5 oktober weten wie er namens u aanwezig zal zijn.

(Deze vraag is verplicht)

Wilt u deelnemen aan het NVB-Jaarcongres 2021 'GERS' ?

(Deze vraag is verplicht)

Ochtendprogramma aan boord van ‘SS Rotterdam’ van 10.00 tot 12.30 uur

(Deze vraag is verplicht)

Lunch aan boord van ‘SS Rotterdam’ van 12.30 tot 14.00 uur

(Deze vraag is verplicht)

Middagprogramma aan boord van ‘Spido’ van 14.00 tot 17.00 uur

Voor dit onderdeel zullen wij u al varend meenemen op tour langs ‘duurzame’ en ‘digitale’ projecten van Port of Rotterdam. U kunt dit onderdeel niet eerder verlaten.
(Deze vraag is verplicht)

Feestelijke borrel aan boord van ‘Spido’ van 17.00 tot 19.00 uur

(Deze vraag is verplicht)

Mogen we u in de toekomst benaderen voor andere bijeenkomsten van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens en daartoe de gegevens die u heeft ingevuld bij het blok 'Uw gegevens' bewaren?

Heeft u nog specifieke voedselallergieën, dieetwensen of overige opmerkingen?

U ontvangt direct een bevestiging van uw aan- en/of afmelding(en) op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer uw e-mailadres vóór het verzenden. Klik hieronder op verzenden om uw aan- en of afmelding(en) in te dienen. Wanneer u geen bevestigingsbericht ontvangt, controleer dan uw spamfolder. Heeft u dan nog geen bevestigingsbericht ontvangen, neem dan contact op via nvb@binnenvaart.nl.

Tijdens de NVB-tweedaagse op 7 en 8 oktober kunnen foto’s en/of video’s worden (op)genomen voor communicatieve doeleinden van de NVB.