Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Registratieformulier NVB-Jaarcongres 2023 “Duurzaam Doen”

 

Op weg naar een duurzame binnenvaart en toekomstbestendige binnenhavens

Door het invullen van dit formulier kunt u zich aan- of afmelden voor het NVB-programma (bestaand uit: de ALV, ledendiner en overnachting) op 5 oktober en het NVB-Jaarcongres 2023 dat zal plaatsvinden op 6 oktober 2023 te Utrecht.

U ontvangt direct een bevestiging van uw aan- en/of afmelding(en) op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer daarom uw e-mailadres vóór verzending. 

Bent u / is uw organisatie lid van de NVB?

Weet u niet zeker of u lid bent, kijk dan even hier: NVB-Leden

Uw gegevens

Deze gegevens vragen we om een lijst met deelnemers te kunnen samenstellen en om met u te communiceren over de bijeenkomst(en). Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Na afloop van de NVB-tweedaagse worden de gegevens verwijderd.

Workshop ‘Bereikbaarheid over water ’ – 5 oktober 2023 - 14.00 uur

Een goede bereikbaarheid van binnenhavens is essentieel om als multimodaal knooppunt te kunnen fungeren in de logistieke keten. De betrouwbaarheid van de vaarwegen staat echter in toenemende mate onder druk, enerzijds door klimaatverandering, anderzijds door de vervangingsopgave.
Tijdens deze workshop zal Deltacommissaris Peter Glas ingaan op de effecten van klimaatverandering op de bereikbaarheid van binnenhavens. Harold van Waveren van Rijkswaterstaat zal aangeven hoe RWS hier de komende jaren op gaat anticiperen dan wel reageren, mede in het licht van de genoemde onderhouds- en vervangingsopgave.
Het wordt een interactieve sessie waarbij de binnenhavenbeheerders geïnspireerd en geactiveerd worden om zelf aan de slag te gaan met dit thema.

Wilt u deelnemen aan de workshop 'Bereikbaarheid over water'?
(Deze vraag is verplicht)

Besloten Algemene Ledenvergadering NVB – 5 oktober 2023

De NVB nodigt NVB-leden uit voor de jaarlijkse besloten Algemene Ledenvergadering van de vereniging op donderdagmiddag 5 oktober in Utrecht. Aansluitend daarop wordt u uitgenodigd voor het ledendiner dat u door de NVB wordt aangeboden. Er zijn voldoende hotelkamers gereserveerd in Van der Valk Hotel Utrecht zodat u ook aanwezig kunt zijn bij het NVB-Jaarcongres op donderdag 6 oktober 2023.
De kosten voor de overnachting zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden
Uw deelname aan de besloten Algemene Ledenvergadering en ledendiner is kosteloos, maar niet vrijblijvend. De NVB maakt kosten voor het organiseren van deze bijeenkomst en rekent dan ook op uw komst na aanmelding. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u dan af en/of zorg voor vervanging door iemand anders uit uw organisatie in uw plaats te laten deelnemen. We stellen het op prijs wanneer u uw wijzigingen uiterlijk maandag 2 oktober doorgeeft per mail (nvb@binnenvaart.nl).

* De prijs voor de hotelkamer is € 155,- per nacht. Ontbijt is inbegrepen.

NVB-Jaarcongres 2023 ‘Duurzaam Doen’- 6 oktober 2023

Namens de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) en de provincie Utrecht nodigen wij u graag uit voor het NVB-Jaarcongres 2023 ‘Duurzaam Doen’ op vrijdag 6 oktober 2023 te Utrecht.
Het belooft een veelzijdige en bovenal interessante dag te worden voor iedereen met een hart voor de vele processen van en rondom de binnenhavens.

Voor meer informatie over het programma NVB-Jaarcongres 2023 klik hier

Voorwaarden
Uw deelname aan het NVB-Jaarcongres 2023 is kosteloos, maar niet vrijblijvend. De organisatie maakt kosten voor het organiseren van deze bijeenkomst en rekent dan ook op uw komst na aanmelding. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u dan af en/of zorg voor vervanging door iemand anders uit uw organisatie in uw plaats te laten deelnemen. We stellen het op prijs wanneer u uw wijzigingen uiterlijk maandag 2 oktober doorgeeft per mail. (nvb@binnenvaart.nl).

Wilt u deelnemen aan het NVB-Jaarcongres 2023 ‘Duurzaam Doen’?

Eerste voorkeur interactieve werksessie

Meer informatie over de interactieve werksessies kunt u vinden op havens.binnenvaart.nl/jaarcongres/2023

Tweede voorkeur interactieve werksessie

Meer informatie over de interactieve werksessies kunt u vinden op havens.binnenvaart.nl/jaarcongres/2023

Vaartocht met lunch aan boord van de Zilvermeeuw Z9

De Zilvermeeuw Z9 is in april 2023 opgeleverd en stoot 0% CO2, fijnstof, roet of andere fossiele brandstoffen uit wanneer er op accu's gevaren wordt.
Kijk hier voor meer informatie.

Vaart u ook mee?

Plenair middagprogramma

Zie de website voor de meest recente informatie.

Bent u erbij?

Heeft u nog specifieke dieetwensen, voedselallergieën of overige opmerkingen die u wilt laten weten?

Wilt u op de hoogte blijven van de NVB en de uitvoering van de strategische agenda en ander relevant nieuws voor binnenhavens?

Voor communicatieve doeleinden maakt de organisatie gebruik van foto en/of video. Heeft u daar bezwaar tegen?

Bedankt voor het invullen van de gegevens.
U ontvangt direct een bevestiging van uw aan- en/of afmelding(en) op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer daarom uw e-mailadres vóór verzending. 
Klik op verzenden om uw inschrijving te versturen. Heeft u geen bevestiging in uw mailbox? Controleer dan uw spamfolder of neem contact op met nvb@binnenvaart.nl