Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Registratieformulier NVB-tweedaagse op 5 en 6 oktober 2022

Door het invullen van dit formulier kunt u zich aan- of afmelden voor het NVB-programma (bestaand uit: de informatiebijeenkomst, ALV, ledendiner en overnachting) op 5 oktober en het NVB-Jaarcongres 2022 dat zal plaatsvinden op 6 oktober 2022 te Venray.

U ontvangt direct een bevestiging van uw aan- en/of afmelding(en) op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer daarom uw e-mailadres vóór verzending. 

U bent / uw organisatie is

Uw gegevens

Deze gegevens vragen we om een lijst met deelnemers te kunnen samenstellen en om met u te communiceren over de bijeenkomst(en). Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Na afloop van de NVB-tweedaagse worden de gegevens verwijderd.
(Deze vraag is verplicht)

Informatiebijeenkomst ‘Digitaliseren van binnenhavens: kleine moeite, groot effect’ – 5 oktober 2022

Aanmelden is verplicht.

Digitalisering biedt grote kansen voor binnenhavens. Door digitalisering kunnen binnenhavenbeheerders eigen processen efficiënter inrichten, de gebruikers van havens optimaal bedienen en op een andere manier grip krijgen op maatschappelijke doelen zoals verduurzaming.
Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt ingezoomd op dit onderwerp en worden u concrete handvatten gegeven waarmee u kunt (door)ontwikkelen op uw eigen niveau.

Voor meer informatie over deze informatiebijeenkomst klik hier

Voorwaarden
Uw deelname aan de informatiebijeenkomst is kosteloos, maar niet vrijblijvend. De NVB maakt kosten voor het organiseren van deze bijeenkomst en rekent dan ook op uw komst na aanmelding. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u dan af en/of zorg voor vervanging door iemand anders uit uw organisatie in uw plaats te laten deelnemen. We stellen het op prijs wanneer u uw wijzigingen uiterlijk maandag 3 oktober doorgeeft per mail. (nvb@binnenvaart.nl).

 

Wilt u deelnemen aan de informatiebijeenkomst ‘Digitaliseren van binnenhavens: kleine moeite, groot effect’?
(Deze vraag is verplicht)

Besloten Algemene Ledenvergadering NVB – 5 oktober 2022

De NVB nodigt NVB-leden uit voor de jaarlijkse besloten Algemene Ledenvergadering van de vereniging op woensdagmiddag 5 oktober in Venray. Aansluitend daarop wordt u uitgenodigd aan het ledendiner dat u door de NVB wordt aangeboden. Er zijn voldoende hotelkamers gereserveerd in Hotel Asteria zodat u ook aanwezig kunt zijn bij het NVB-Jaarcongres op donderdag 6 oktober 2022.
De kosten voor de overnachting zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden
Uw deelname aan de besloten Algemene Ledenvergadering en ledendiner is kosteloos, maar niet vrijblijvend. De NVB maakt kosten voor het organiseren van deze bijeenkomst en rekent dan ook op uw komst na aanmelding. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u dan af en/of zorg voor vervanging door iemand anders uit uw organisatie in uw plaats te laten deelnemen. We stellen het op prijs wanneer u uw wijzigingen uiterlijk maandag 3 oktober doorgeeft per mail. (nvb@binnenvaart.nl).

* De prijs voor de hotelkamer is € 99,50 per nacht en de toeristenbelasting is € 1,50. Ontbijt is inbegrepen.

NVB-Jaarcongres 2022 ‘Grenzeloos’- 6 oktober 2022

Namens de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) en Blueports Limburg nodigen wij u graag uit voor het NVB-Jaarcongres 2022 ‘Grenzeloos’ op donderdag 6 oktober 2022 te Venray.
Het belooft een veelzijdige en bovenal interessante dag te worden voor iedereen met een hart voor de vele processen van en rondom de binnenhavens.

Voor meer informatie over het programma NVB-Jaarcongres 2022 klik hier

Voorwaarden
Uw deelname aan het NVB-Jaarcongres 2022 is kosteloos, maar niet vrijblijvend. De organisatie maakt kosten voor het organiseren van deze bijeenkomst en rekent dan ook op uw komst na aanmelding. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u dan af en/of zorg voor vervanging door iemand anders uit uw organisatie in uw plaats te laten deelnemen. We stellen het op prijs wanneer u uw wijzigingen uiterlijk maandag 3 oktober doorgeeft per mail. (nvb@binnenvaart.nl).

Wilt u deelnemen aan het NVB-Jaarcongres 2022 ‘Grenzeloos’?

Eerste voorkeur excursie

Tweede voorkeur excursie

Heeft u nog specifieke dieetwensen, voedselallergieën of overige opmerkingen die u wilt laten weten?

Wilt u op de hoogte blijven van de NVB en de uitvoering van de strategische agenda en ander relevant nieuws voor binnenhavens?

Voor communicatieve doeleinden maakt de organisatie gebruik van foto en/of video. Heeft u daar bezwaar tegen?

Bedankt voor het invullen van de gegevens.
U ontvangt direct een bevestiging van uw aan- en/of afmelding(en) op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer daarom uw e-mailadres vóór verzending. 
Klik op verzenden om uw inschrijving te versturen. Heeft u geen bevestiging in uw mailbox? Controleer dan uw spamfolder of neem contact op met nvb@binnenvaart.nl